Wire

ESET is kampioen in de Canalys Global Security Leadership Matrix 2022

Bratislava, 21 december 2022 –  ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd tot kampioen uitgeroepen in de Canalys Global Security Leadership Matrix 2022. Canalys, een wereldleider onder de analisten in de technologiemarkt, publiceert een evaluatie van de belangrijkste cyberbeveiliging leveranciers. Dankzij de aanhoudende omzetgroei van ESET, met een stijging van 30% in het MSP-segment, in combinatie met de kwaliteit van het accountbeheer en het algehele gemak van zakendoen, heeft ESET wederom hoge scores behaald. 

Het partnerprogramma van ESET is gericht op het creëren van langdurige samenwerkingen met partners en dankzij de belangrijke feedback van partners. Tegenwoordig bestaat het ESET-netwerk uit meer dan 10.000 MSP’s en 24.000 resellers, waarbij MSP’s een centraal onderdeel vormen van de strategie van het bedrijf. ESET heeft zijn aanbod versterkt door de MSP’s de mogelijkheid te bieden XDR-, ESET Inspect- en ESET Inspect Cloud-oplossingen aan hun klanten te bieden. 

Al meer dan 30 jaar blijft ESET zwaar investeren in haar eigen meerlaagse technologie die aanvallen op de endpoints en systemen van de klanten voorkomen, door zowel bekende als onbekende bedreigingen te stoppen. “Ons doel is de digitale beveiliging te bieden om de systemen van een organisatie soepel en veilig te laten werken”, zegt Ignacio Sbampato, Chief Commercial Officer van ESET.    

“Onze partners hebben toegang tot de meest gelaagde technologie die er is, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat voor hen echt belangrijkst is: de voortgang van hun bedrijf.” 

ESET, een technologiegedreven privébedrijf, heeft altijd een op wetenschap gebaseerde benadering gehad, gericht op beveiliging. Dit dankzij de vroege toevoeging van machine learning en de kracht van cloud computing om zijn wereldwijde systemen voor informatie over bedreigingen te ontwikkelen. Dankzij de bedrijfsoplossingen wordt ESET continu uitgeroepen (has continuously been named) tot kampioen, topspeler en leider in de sector. 

Over ESET Entreprise 

Al meer dan 30 jaar voorziet ESET® bedrijven over de hele wereld van toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten, waaronder endpoint-detectie en -respons, encryptie en authenticatie, en uitgebreide beveiligingsdiensten. Met krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor bedrijven van elke omvang, beschermt ESET zijn klanten tegen steeds meer geavanceerde beveiligingsbedreigingen in een steeds veranderend landschap. Aan bedrijven biedt ESET de mensen, expertise en geavanceerde technologie die nodig zijn om veiligheid en ononderbroken werking te garanderen. Ga voor meer informatie naar ESET www.eset.com   of volg ons op  LinkedIn, Facebook , Twitter, en https://www.eset.com/be-nl/ .  Voor meer informatie bezoek www.eset.com of volg het nieuws op LinkedIn, Facebook, en Twitter. 

Om meer te vernemen over de ESET-oplossingen, bezoek https://www.eset.com/be-nl/ 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

Bestel nu!