Deals

Deal: MSI monitors voor je thuiskantoor

MSI Monitors
MSI is een gevestigde naam in de monitorwereld, specifiek in de gaming branche. Met hun breed gamma aan monitors met verschillende features, hebben ze voor elk wat wils. Naast gaming monitors heeft MSI tegenwoordig ook een ruime selectie aan monitors voor thuis & zakelijk gebruik.

Deze eindejaarsperiode hebben ze ook heel wat monitors in aanbieding staan. Wij gaan mee op zoek naar de beste keuze voor jou.

MD271CP voor €189 (€40 korting)

De MSI Modern MD271CP is een uitstekende monitor voor kantoorwerk. Met een beeldscherm van 27 inch en een Full HD-resolutie is het aangenaam om tekst te lezen en te schrijven. Ook programmeurs, webdesigners en andere internetprofessionals kunnen ook thuis met deze monitor in standaardformaat aan de slag. De MD271CP kan daarnaast ook in hoogte versteld, gekanteld en gedraaid worden. Op die manier zorg je ervoor dat je thuiswerkplek heel wat ergonomischer wordt. Om de kijkervaring verder te verbeteren is het scherm ook gebogen. Daardoor heb je altijd zich op de hele monitor en lijken de beelden niet uitgerekt.

Verder is het een erg fijn display voor je ogen. De monitor weergeeft 102% van de kleuren in het sRGB-kleurenspectrum én heeft een anti-reflectiecoating gekregen zodat je altijd kan zien wat er op het scherm staat. Een verversingssnelheid van 75Hz maakt ook dat het net scherm iets aangenamer is om tekst op te lezen en erdoor te scrollen. Verbinding maken met je computer of laptop doe je via een USB-C of micro-HDMI kabel.

Momenteel kan je €40 besparen als je de MD271CP aanschaft.

De MD271CP is nu voor €189 te krijgen via Bol.com

MP341CQ voor €369 (€30 korting)

Al eens gedacht aan een ultra-wide monitor? De MSI Modern MP341QC is een monitor die voor twee kan tellen. Dankzij het ultra-wide scherm met een beeldverhouding van 21:9 heb je eigenlijk geen tweede display meer nodig. De monitor heeft een UWQHD-beeldkwaliteit, wat neerkomt op een resolutie van 3440 op 1440 pixels. Daarnaast is het scherm ook gebogen, zodat je vanuit je zitplek zicht hebt op het hele scherm. Films en games worden daardoor extra meeslepend.

De MP341CQ is erg geschikt voor kantoorwerk en alledaags gebruik, maar ook gamers kunnen er mee aan de slag. Met een verversingssnelheid van 100Hz zien je games er vloeiender uit. Eigenlijk alle media en games zullen er op deze monitor goed uitzien: maar liefst 116,25% van het sRGB-kleurenspectrum wordt door deze monitor ondersteund. Daarnaast biedt deze monitor niet enkel beeld, maar ook geluid. Je kan dus onmiddellijk beginnen gamen of films en series kijken.

Verder is de monitor voorzien van een VESA-mount, waardoor je eventueel ook een monitorarm kan gebruiken. Op die manier hou je plek vrij op je bureau. Aansluitingsmogelijkheden zijn er ook genoeg: 2 HDMI 2.0-poorten en een DisplayPort-uitgang zorgen ervoor dat je al je apparaten aan de monitor kan koppelen.

De MSI MP341CQ is nu met €30 korting te krijgen voor €369 via Coolblue.

MD241P voor €149 (€40 korting)

Zoek je het iets kleiner of heb je een compacte monitor nodig ter uitbreiding van je bestaande set-up? Dan is de MSI Modern MD241P misschien wel een oplossing.  De compacte monitor van 23,8 inch neemt niet veel plek in beslag en is behoorlijk versatiel. Zo kan je hem niet alleen in landschapmodus gebruiken, maar kan je hem ook 90° graden draaien, zodat hij in portretmodus komt te staan. Dit maakt van de MD241P een ideale tweede monitor, vooral voor wie met lange teksten of code werkt. Daarnaast is de monitor ook kantelbaar en in hoogte te verstellen.

Het display biedt een Full HD-resolutie en heeft dankzij het IPS-paneel een brede kijkhoek. Met een maximale helderheid van 250 nits en een anti-reflectiecoating blijft alle tekst goed leesbaar, ook wanneer de zon op je werkplek gericht staat. Een verversingssnelheid van 75Hz zorgt er bovendien voor dat het prettig werken is met deze monitor.

De monitor kan aangesloten worden aan je apparaten met een USB-C-verbinding of HDMI-kabel. Wil je wel een tweede monitor, maar heb je er eigenlijk geen plek voor? Het is mogelijk om een monitorarm te gebruiken in combinatie met het scherm. Op die manier blijft je werkplek net en overzichtelijk.

De MSI MD241P  is nu met €40 korting te krijgen voor €149 via Alternate.

MD272QP voor €299 (€50 korting)

Als je graag alle richtingen uit kan, is er ook de MSI Modern MD272QP. Deze allround monitor heeft een schermdiagonaal van 27 inch en biedt QHD-resolutie. Door de verversingssnelheid van 75Hz hebben je ogen ook geen last van het scherm. Het scherm heeft daarbij ook nog eens een maximale helderheid van 300 nits. Daardoor zie je altijd wat er zich op het scherm afspeelt.

Waarin deze monitor voornamelijk uitblinkt zijn de aansluitingsmogelijkheden: het scherm voorziet twee USB 2.0-poorten waarvan 1 Type A en 1 Type B. Om het scherm aan je apparaten aan te sluiten gebruik je een HDMI 1.4-kabel, DisplayPort of USB-C. Als je een laptop via die USB-verbinding aansluit, zal die ook meteen opladen: de poort stuurt namelijk niet alleen data, maar ook 65 watt aan elektriciteit.

Nog niet versatiel genoeg? De MD272QP kan ook 90° gedraaid worden zodat hij in portretmodus komt te staan. Als je vaak meerdere apparaten naast elkaar gebruikt, biedt deze monitor nog een voordeel. Hij biedt namelijk ondersteuning voor de KVM-functie. Dat staat voor “keyboard, video, muis” en wil zeggen dat je met één toetsenbord en muis meerdere apparaten kan aansturen. Op die manier hoef je niet meerdere computermuizen of toetsenborden te hebben staan, maar kan je alles bedienen van op je vaste plek.

De MD272QP is nu met €50 korting te krijgen voor €299 via Coolblue.

MP241X voor €119 (€20 korting)

De MSI Pro MP241X is, zoals de naam suggereert, een monitor die op professionals gericht is. Met een Full HD-resolutie en een schermgrootte van 23,8 inch past dit beeldscherm zo op elke werkplek. De verversingssnelheid van 75Hz zorgt er bovendien voor dat het beeld zacht voor de ogen is.

De MP241X weet waarvoor hij dient en komt ook niet met onnodige snufjes aanzetten. Een D-SUB (VGA)-poort om de monitor mee aan een pc te verbinden vind je niet vaak meer, maar wordt nog dikwijls gebruikt. Daarnaast beschikt de monitor ook over een HDMI-poort om apparaten mee aan te sluiten.

Het scherm is bovendien kantelbaar, zodat je de ideale positie zelf kunt bepalen. Ook is er de mogelijkheid om een monitorarm aan het scherm te bevestigen. Op die manier neemt het beeldscherm niet onnodig plek in op je bureau. Als je dus echt opzoek bent naar een degelijke monitor, voor de laagst mogelijke prijs; dit is je nieuwe deskbuddy!

De MSI Pro MP241X is nu met €20 korting te krijgen voor €139 bij Bol.com.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

dealsmonitorsmsi

Gerelateerde artikelen

Volg ons

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

Bestel nu!