Wire

ESET lanceert XDR-beveiligingsoplossing voor MSP’s

ESET logo
ESET Inspect en ESET Inspect Cloud zijn nu ook beschikbaar voor MSP-partners

15 december 2022 – ESET, een wereldleider in cybersecurity, lanceert zijn bekroonde B2B-oplossingen voor MSP’s. ESET, gevestigd in het hart van de Europese Unie, biedt sinds 2014 een speciaal programma waarmee MSP-partners hun IT-dienstverlening kunnen uitbreiden. Het gaat hier om de XDR-oplossingen – ESET Inspect en ESET Inspect Cloud- die nu dus ook beschikbaar zijn voor MSP-partners

ESET doet al decenia onderzoek naar het cyberdreigingslandschap en innoveert in digitale beveiliging. Het nieuwe aanbod is ontworpen met zowel klanten als partners in gedachten. Het gaat om een combinatie van 3 technologieën die ESET zelf ontwikkelt: machine learning en op AI gebaseerde technologie, zijn unieke cloud-reputatiesysteem ESET LiveGrid, en de menselijke expertise die wordt aangeboden door de hechte wereldwijde gemeenschap van ESET- gebruikers. Dit zorgt voor ‘s werelds meest voortreffelijke meerlaagse preventie, detectie van cyberdreigingen en responstechnologie – het ESET PROTECT-platform, geoptimaliseerd door ESET LiveSense. 

Deze oplossingen bieden huidige en toekomstige MSP-klanten toegang tot een vereenvoudigd en uniform digitaal beveiligingsplatform, met voor MSP’s geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke oplossingen om effectief te werk te gaan en hen in staat stellen beveiliging van top niveau aan te bieden. Dit zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie in het belang van de kwaliteit, daar het nieuwe platform evenwichtige mogelijkheden biedt inbreuken te voorkomen, automatische detectie en responsmogelijkheden alsook uitgebreide documentatie over bedreigingen. Het is modulair, aanpasbaar en wordt automatisch geüpdatet. 

De oplossing van ESET werd flexibel en schaalbaar ontworpen, zodat het bedrijfsmodel van de MSP’s toekomstbestendig is en de overvolle helpdesk van beveiligingstechnici wordt ontlast. Om het leven van MSP’s gemakkelijker te maken, biedt ESET een flexibel, selfservice factureringsmodel zonder verplichtingen. Het stelt de MSP-partners in staat maandelijks te betalen op basis van dagelijks gebruik. 

“Met de bekroonde technologie van ESET vinden we het uiterst belangrijk om vooruitgang te beschermen – niet enkel de onze maar, belangrijker nog, die van onze MSP-partners. ESET maakt het MSP’s mogelijk zich te concentreren op wat er echt toe doet, hun eigen bedrijf en klanten. In onze gedachten gaan ESET en MSP’s gewoon samen: superieure bescherming van klanten, flexibel en gebruiksvriendelijk producten en een bedrijfsmodel afgestemd op MSP-behoeften”, zegt Michal Jankech, VP voor het MSP- en SMB-segment bij ESET. 

Ga naar  https://www.eset.com/int/business/partner/msp/ om meer te vernemen over deze producten. Om meer te weten over wat XDR is en waarom we het nodig hebben in ons leven voor cyberbeveiliging, ga naar https://youtu.be/hdZqmgimcf0

Over ESET 

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ESET® geavanceerde IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds meer gesofisticeerde digitale dreigingen. Van endpoint- en mobiele beveiliging tot detectie en respons van endpoints, encryptie en multi-factor authenticatie, beschermen en bewaken ESET’s krachtige, gebruiksvriendelijke oplossingen discreet 24/7. Ze updaten in realtime de verdediging om ononderbroken gebruikers en ondernemingen te beveiligingen. 

De constant veranderende bedreigingen vragen een schaalbare provider van IT-beveiliging zodat technologie veilig kan gebruikt worden. Dit wordt ondersteund door ESET’s R & D-centra over de hele wereld. Deze zetten zich in om onze gemeenschappelijke toekomst te ondersteunen.  Voor meer informatie bezoek www.eset.com of volg het nieuws op LinkedIn, Facebook,, en Twitter.en Instagram. Om  te vernemen over de ESET-oplossingen, bezoek https://www.est.com/be-nl/.

esetpartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

ICT Jaarboek 2021-2022 – TechPulse Business

Bestel nu!